Personen bag bloggen

Jeg hedder Liv Nørgaard Meinert.

Planter og haver har altid været en del af mit liv, min morfar var gartner og havde et staudegartneri, min moster er botaniker og overtog staudegartneriet efter min morfar. Min barndomshave var en stor villahave, med stauder og stor selvforsynende køkkenhave, hvor min mor lærte fra sig om alt fra udtynding af blommer til plantenavne.

Jeg fik min første have som tyveårig, da jeg supplerede kollegieværelset med en kolonihave. Faktisk havde jeg min første have, da jeg som lille pige, gik til “4H-have”, hvor jeg havde mit eget lille havelod på kanten af en landmands mark. Sammen med de andre børn fra landsbyen dyrkede jeg gulerødder, kartofler og morgenfruer og rævehaler og jeg var pavestolt!

Min passion for planter har ført mig igennem to grønne uddannelser – først som jordbrugsteknolog og siden Have- og Parkingeniør.

Jeg bor i et helt almindeligt parcelhus i provinsen, min have er 800 m2 og det er ikke græsplæne der er mest af. Jeg er mor til to dejlige drenge, så haven rummer naturligvis også gyngestativ, trampolin og en lille højbedshave til hver af mine drenge, så de også kan lære haveglæden at kende.

Jeg håber at du vil læse med her på bloggen eller følge min instagramprofil @plante_liv. Jeg svarer altid gerne på haverelaterede spørgsmål.

Mange grønne hilsner
Liv