Om PlanteLiv

Jeg hedder Liv og jeg er vild med planter, derfor navnet PlanteLiv.

Hos PlanteLiv er kodeordet plantebegejstring. Her  på siden finder du plantenørdens overstrømmende begejstring for havedyrkning, primært med fokus på sommerblomster, skærehave, buketter og kranse alt sammen dyrket miljøvenligt uden brug af gift. Er du plantebegejstret, så følg med her på bloggen.

Haven er en ganske almindelig parcelhushave på 800 m2 – altså helt almindelig er den måske ikke, for der er store bede, et utal af stauder, skærehave, lidt køkkenhave og mindre og mindre græsplæne for hvert år der går. Plantebegejstring er nok det ord der bedst beskriver min havestil, her er blomster året rundt og bedene er proppet til bristepunktet.  På den måde får jeg flest muligt planter på forholdsvis lidt plads. Jeg dyrker haven giftfrit, gøder med kompost og hestemøg og forsøger at skabe gode levesteder for bier og andre insekter.

Jeg er helt vild med planter, særligt blomstrende planter!  Skærehave er min største passion, så forvent at møde en overflod af blomster.  Jeg deler dagligt billeder fra mit haveliv på Instagram, profilnavnet er @Plante_liv, Jeg har også en side på facebook under samme navn. Følg mig meget gerne der, hvis du vil se mere til mit liv med planter. Tryk på logoet herunder og kom direkte hen til mine profiler.

instagram-logo

facebook-logo

Foto: Heidi Lundsgaard

2 Comments Tilføj dine

 1. Hej du. Jeg har have universet Adiso. Hvor bor du henne? Tænkte på måske at invitere dig på en kop kaffe til mit have univers… og se om vi måske ku bruge hinanden fagligt til noget…
  Humlebæk bakkevej 2
  Kh Ida
  ADISO

  Like

  1. PlanteLiv siger:

   Hej Ida. Det lyder rigtigt spændende, det vil jeg da gerne. Jeg bor ved Holbæk. Jeg starter nyt job i denne uge, så lige nu har jeg lidt travlt, kan vi snakkes ved om et par måneder og lave en aftale der? Plantehilsner Liv

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s