Forår til efterår I – Køkkenhaven

Haven16 (49)
Køkkenhaven i det tidligste forår

 

Den utrolige forvandling, der sker i haven år efter år vedbliver med at forundre mig.

Fra den bareste jord, skyder blomster og planter op til en frodig skønhed på få måneder. Jeg kan ikke undgå at blive imponeret og betaget hver gang det sker. I starten af februar står jorden næsten nøgen, og her i de sidste dage af august, er der frodiggrønt og næsten ikke en eneste stump bar jord at se.

Den fantastiske forvandling der sker, fra forår til efterår, vil jeg vise i billeder i en række blogindlæg. Dette er det første, hvor det bliver med billeder fra køkkenhaven. Fra det tidlige forår med den bare jord, til her sidst i august hvor bedene bugner af grøntsager og blomster.

DSC_0195 (2)
Først på sommeren

 

DSC_0615
I midten af august

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s