Blomster i overflod

 

DSC_0194 (2)

Midt om sommeren er der et overflod af blomster i haven, det betyder muligheden for at lave buketter i massevis. Herhjemme står der sommeren igennem en buket på spisebordet, fordi jeg er vild med at have friske blomster at kigge på.  Ligesom det ofte sker at jeg laver en buket og tager med hvis vi skal ud, som værtindegave.

Det bliver til mange forskelige buketter i løbet af en sommer, ikke en af dem er ens, udvalget af blomster i haven og hvilket humør jeg er i, afgør hvordan buketten bliver.

Jeg kan rigtigt godt lide at lave buketter, lige fra turen rundt i haven, for at finde ud af hvilke blomster og blade der skal blive til dagens buket, til processen med at samle blomsterne til en buket.

 

Den mest udfordrende buket jeg har lavet i år var til en særlig lejlighed. En rigtigt god ven blev færdig som grøn ingeniør og skulle have en helt særlig buket, jeg besluttede mig for at den skulle være i udelukkende grønne farver. Det blev en udfordring, da jeg som oftest laver mine buketter nærmest udelukkende af blomster, selvom jeg har grønne blomster i haven, har jeg ikke nok til en buket, så buketten blev sammensat af frøstande, blomsterknopper og løv fra havens planter.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s